Naar de inhoud
28.01—03.02.2021

Zo goed als alleen

Wanneer?

donderdag 04 februari 2021, 20:00

Wat?

Toen Guido Belcanto 35 jaar geleden als straatzanger begon, dacht niemand dat hij zou uitgroeien tot een icoon van het Vlaamse lied. Een avond met een lach en een traan, en een vleugje poëzie.

Toen Guido Belcanto 35 jaar geleden als straatzanger begon en levensliedjes zong in de Antwerpse volkscafés, was er niemand die dacht dat hij zou uitgroeien tot een icoon van het Vlaamse lied. Hij beschouwde het als zijn missie om het levenslied van de ondergang te redden en bleef volharden ondanks de vele kritiek en tegenkanting in de beginjaren. Dat geloof heeft hem uiteindelijk gebracht tot waar hij nu staat: een vaste waarde in het Vlaamse chanson, een stroming op zich. 

Drie decennia lang bleef hij verder bouwen aan een eigen repertoire waarin hij de liefde, het leed en de lust van het leven bezingt op een poëtische en ontroerende wijze.

Uit dit mooie repertoire van levensliederen en chansons brengt hij nu een selectie. Een muzikale avond met een lach en een traan, een vleugje poëzie en levensfilosofie. 

Met:                

Guido Belcanto
Lieven Demaesschalck – gitaar, accordeon, piano
Dimitri Versmissen – gitaar

Wil je naast elkaar zitten bij een voorstelling? Bestel dan al je tickets in 1 keer. Zo zit je bubbel naast elkaar. Het ticketsysteem garandeert voldoende ruimte tussen de verschillende bubbels. We maken onze evenementen coronaproof. Jij kan ons daarbij helpen.

Voel je je ziek? Blijf thuis!
Desinfecteer je handen voor je binnenkomt in het gebouw.  
Draag een mondmasker.
Houd 1,5 m afstand.

Er zijn kinderen en volwassenen met een verhoogd risico bij besmetting door corona. Weet je niet of jij een verhoogd risico hebt? Meer info (kinderen/volwassenen).

 

Waar?

GC de Kam
Beekstraat 172
1970 Wezembeek-Oppem
België

Prijs

€20

Meer info

dekam.be/nl/event/29140/zo-goed-als-alleen